Nieuws

26 november 2021
In verband met vernieuwde Coronamaatregelen gaat de Tiggel om 17:00u sluiten. Dit betekent dat alle sporters en verenigingen voor 17:00u uit de sporthal moeten zijn.
Dit betekent dus ook dat alle sporten na 17:00u worden geschrapt.
We vinden het jammer veel sporten nu niet door kunnen gaan.

6 augustus 2021
Joel van der Woude verzorgd vanaf komend seizoen de Free Run lessen. DES stopt met Free Running!
Zie nieuws onder het tabblad Free Running voor meer informatie.

1 juli 2021
Met grote blijdschap” kan ik DES mededelen, dat wij – het bestuur van DES -een nieuwe trainer hebben gevonden voor de afdeling Free-Running.
Een sympathieke, enthousiaste trainer, Joel van der Woude.
Hij wil de lessen graag overnemen en wij als bestuur denken, dat we een goede kracht hebben gevonden. Joel neemt de groepen zelfstandig over en blijft in de Tiggelhal in Ten Boer op dezelfde dag en tijd. Dit betekent dat DES als vereniging ophoudt met het aanbieden van Free Running en dat Joel het naadloos overneemt.
Binnenkort krijgt u van mij een brief met de uitschrijving van uw kind uit onze vereniging DES.
In deze brief vertelt Joel ook wat over zich zichzelf.
We hopen natuurlijk, dat uw kind(eren) weer met veel plezier de lessen gaat volgen.
Met vriendelijke groet,
Namens het Bestuur van DES,

7 juni 2021
Helaas geen leuk bericht voor alle kinderen die met smart hebben gewacht op het herstarten van de Free Running.  Net nu de versoepelingen het toelaten hebben wij vorige week te horen gekregen dat onze trainer (om ook in inkomsten te voorzien) een andere uitdaging is aangegaan. Hij heeft aangeven dat hij geen Free Running meer zal geven. Wij vinden dit zeer spijtig maar respecteren zijn keuze. Dit betekent voor nu dat alle trainingen nog steeds zijn opgeschort. DES probeert op dit moment via andere kanalen en bemiddeling een Free Run trainer te vinden.  We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

9 april 2021. 
Volgens de laatste versoepelingen kunnen wij nog steeds niet binnensporten. Bij volgende versoepelingen volgt een update.

18 augustus 2020
Met de weer nieuw verworven vrijheden in deze bijzondere tijd starten onze lessen weer in september. Houd deze website in de gaten voor het rooster van uw sport.

2 juni 2020.
Geachte Free Runners.
Wat we op het nieuws hebben kunnen zien is dat de sportscholen vanaf misschien 1 juli weer open gaan. Omdat Free Running ook een binnensport is en er lichamelijk contact kan zijn om iemand op te vangen of te begeleiden wordt er ook in de maand juni geen les meer gegeven. Dit betekent , omdat het seizoen eind juni stopt,  dat het sportseizoen is afgelopen.
In september gaan we er van uit dat de dan weer kunnen starten.
Volleybal en Kwiek en Fit waren eind april al gestopt en zullen ook in september weer starten.