Nieuws

9 april 2021
Op dit moment zijn we met zijn allen nog steeds in lock-down maar versoepelingen liggen in het verschiet. Helaas kunnen we geen uitspraak doen wanneer we weer binnen mogen sporten.  Daarvan zijn we afhankelijk van de ontwikkelingen op het gebied van de coronabestrijding.
Houdt de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

18 augustus 2020
Met de weer nieuw verworven vrijheden in deze bijzondere tijd starten onze lessen weer in september. Houd deze website in de gaten voor het rooster van uw sport.

2 juni 2020.
Geachte Free Runners.
Wat we op het nieuws hebben kunnen zien is dat de sportscholen vanaf misschien 1 juli weer open gaan. Omdat Free Running ook een binnensport is en er lichamelijk contact kan zijn om iemand op te vangen of te begeleiden wordt er ook in de maand juni geen les meer gegeven. Dit betekent , omdat het seizoen eind juni stopt,  dat het sportseizoen is afgelopen.
In september gaan we er van uit dat de dan weer kunnen starten.
Volleybal en Kwiek en Fit waren eind april al gestopt en zullen ook in september weer starten.

16 maart 2020.
Beste sporters en ouders/verzorgers. Ook wij ontkomen er niet aan en moeten onze verantwoording nemen of wordt dit voor ons genomen.

Daar komt uit dat de gemeente Groningen voorlopig alle sportaccommodaties heeft gesloten tot 6 april.
Dit betekent dat alle trainingen en wedstrijden tot die datum zijn opgeschort. Na deze periode hopen we meer te horen hoe het verder gaat.

Voor het derde seizoen, Free Running bij DES. Vanaf 3 september 2019 beginnen we weer op dinsdagavond.
Zie het tabblad Free Running voor meer informatie.Meld je nu aan met het aanmeldformulier

Nieuw !!! Spannende sport voor stoere jongens en meiden!

Freerunning wordt gegeven in de Tiggelhal in Ten Boer onder leiding van twee enthousiaste freerunners, Raymon Beihuizen  en Jasper v.d. Meer.
Zie ook onze Flyer!
Meer info is te vinden op onze pagina Free Running!