Informatie DES Volleybal

Volleybalvereniging DES is een kleine en gezellige vereniging. Zij bestaat uit circa 75 spelende leden waarvan circa 50 senioren en circa 25 jeugdleden. Daarnaast zijn er nog diverse oud leden actief. Zij ondersteunen bij activiteiten of fluiten wedstrijden.

 

De vereniging heeft voor het seizoen 2019/2020 negen teams, 4 jeugd en 5 senioren, die uitkomen in de NEVOBO competitie. De teams komen uit in verschillende klassen waardoor het mogelijk is dat iedereen op haar eigen niveau kan spelen.

 

We zijn nog op zoek naar sportieve mensen die zin hebben op recreatief niveau een balletje te spelen onder begeleiding van een trainster. Wekelijks wordt er op de maandagavond getraind en de thuiswedstrijden worden op de donderdagavond (senioren) en zaterdagochtend (jeugd) in de Tiggelhal gespeeld.

 

Heb je interesse om te komen volleyballen, dan ben je van harte welkom. Je kunt op een maandagavond langskomen of contact opnemen met iemand uit de werkgroep volleybal of een mail sturen. Tijdens de trainingen wordt samen met jou overlegd op welk niveau en in welk team je het beste past. Daarna kun je bepalen of je lid wil worden en instroomt in desbetreffend team. De eerste drie trainingen zijn gratis.